De nieuwe seksbeleving

Het seksleven is belangrijk. Zo belangrijk zelfs dat het verstandig is nieuwe dingen te blijven proberen. De markt van seksspeeltjes wordt alsmaar groter en de keuze is dus reuze. Omdat u moeilijk alle verschillende seksspeeltjes, seksstandjes en overige kunt uittesten zullen we in dit artikel een aantal items behandelen welke uw seksleven positief kunnen beïnvloeden.

Geishaballetjes
Het gebruik van vaginaballetjes kan goed zijn voor de training van de bekkenbodemspieren. Hierbij kunnen de balletjes vrij bewegen en zodoende voor intens genot zorgen. De ballen zijn overigens niet enkel voor vaginaal gebruik te verkrijgen maar kunnen ook anaal worden ingebracht. Hierbij zijn ze makkelijk in gebruik en makkelijk te reinigen.

Buttplug
De buttplug is veruit het meest bekende anale speeltje. Het speeltje wordt als het ware de anus ingezogen en blijft hierna zitten. Het is niet de bedoeling dat de plug beweegt. Doordat de prostaat bij de man wordt ingedrukt zal het orgasme heviger worden. Bij vrouwen zal de plug tegen de vaginawand drukken waardoor de vaginaschacht strakker wordt voor de penis.

Penisring
Bij het gebruik van de gebruik van penisring zal de erectie van de man steviger zijn en langer duren. Na het aanbrengen van de ring zal het bloed uit de penis niet terugstromen waardoor de erectie behouden blijft. Denk er wel om de ring na een half uur te verwijderen omdat er anders problemen kunnen ontstaan. Er zijn zelfs vibrerende penisringen te koop voor een extra stimulerend effect.

Condoom
Misschien heeft u de invloed van het condoom onderschat. Tegenwoordig kunt u condooms bestellen met kleur, smaak en zelfs met uitstulpingen of stimulerende gel. Al deze factoren hebben invloed op de seks en het condoom hoort dus zeker thuis tussen het rijtje van ‘’speeltjes’’ met een positieve bijdrage aan uw seksleven! Hierbij zorgt het condoom natuurlijk ook nog altijd voor bescherming tegen zowel ongewenste zwangerschappen als Soa’s.