geisha-ballen-vijftig-tinten-grijs

Geisha balletjes uit Vijftig tinten grijs

Dit is het bewuste fragment uit het boek ‘Vijftig Tinten Grijs’:
“Deze zijn nieuw”, zegt hij.

Ik kijk hem vragend aan.

“Deze balletjes ga ik in jou stoppen en dan ga ik je slaan, niet om je te straffen maar voor ons beider genot.” Hij pauzeert even, peilt mijn reactie.

In mij! Ik snak naar adem, en alle spieren in mijn buikt spannen samen. Mijn innerlijke godin danst een stuk uit het Zwanenmeer.

“Daarna gaan we neuken, en als je dan nog steeds wakker bent, zal ik je deelgenoot maken van mijn jongere jaren. Afgesproken?”

Hij vraagt mij om toestemming! Ik knik ademloos, praten gaat niet.

“Grote meid. Doe open je mond.”

Mond?

“Verder.”

Heel voorzichtig stopt hij de balletjes in mijn mond.

“Ze moeten vochtig zijn. Je moet erop sabbelen,” beveelt hij me met zachte stem.

De balletjes voelen koud, zacht, onverwacht zwaar, en smaken naar metaal. Zodra mijn tong de onbekende voorwerpen aftast, vult mijn mond zich al snel met overvloedig speeksel. Christian laat mijn blik niet los. Mijn god, ik word hier geil van. Ik kronkel een beetje.

“Stilstaan, Anastasia,” waarschuwt hij.

“Stop.” Hij haalt de balletjes uit mijn mond en loopt naar het bed. Vervolgens slaat hij het dekbedovertrek terug en gaat op een hoek van het bed zitten.

“Kom hier.”

Ik sta voor hem.

“Draai je om, buig voorover, en pak je enkels.”

Ik knipper met mijn ogen en zijn gelaatsuitdrukking wordt donkerder.

“Niet aarzelen,” spoort hij me zachtjes aan, zijn stem heeft een ondertoon, en dan stopt hij de balletjes in zijn eigen mond.

Halleluja, dit is geiler dan de tandenborstel. Ik gehoorzaam hem onmiddellijk. Jemig, kan ik bij mijn enkel? Het blijkt dat ik erbij kan, met gemak zelfs. Het t-shirt kruipt langs mijn rug omhoog, waardoor mijn achterwerk zichtbaar wordt. Godzijdank heb ik mijn slipje nog aan, al heb ik het vermoeden dat dat niet lang zo zal blijven.

Hij legt een hand op mijn billen en streelt ze zachtjes met de volle hand. Mijn ogen zijn open, ik kan zijn benen zien tussen de mijne door, niets anders. Zodra hij mijn broekje opzijschuift en een vinger zachtjes in mij beweet, knijp ik mijn ogen stijf dicht. Mijn lichaam staat onder hoogspanning door de mix van verwachting en opwinding. Dan trekt hij zijn vinger terug en brengt hij langzaam, één voor één, de verrukkelijke balletjes bij me in. O hemel. Ze zijn warm, opgewarmd door onze monden. Het is een apart gevoel.

Nu ze in me zitten, kan ik ze niet echt voelen – maar ik weet dat ze daar zijn.

Hij schuift mijn slipje weer op zijn plek, en leunt voorover om me ene kus te geven op mijn billen.

“Sta op,” zegt hij en mijn benen trillen als ik overeind kom.

O! Nu voel ik ze echt – min of meer. Hij grijpt mijn heupen beet om me te ondersteunen terwijl ik mijn evenwicht probeer te hervinden.

“Gaat het?” vraagt hij met een diepe stem.

“Ja.”

“Draai je om.” Ik draai me naar hem toe en kijk hem aan.

De balletjes bewegen een beetje neerwaarts en onwillekeurig span ik mijn bekkenbodem aan om ze op hun plek te houden. Het voelt gek, maar zeker niet vervelend.

Wil je nu ook de bewuste geisha balletjes van Vijftig tinten grijs ervaren? Bezoek dan de webshop vaginaballen.nl. Maar ook een uitgebreidere keuze aan Vijftig tinten grijs producten, waaronder ook de geisha ballen hebben wij voor jou geselecteerd.