gebruik-geishaballetjes

Hoe gebruik je Geisha balletjes?

Vaak krijgen we de vraag hoe je ze gebruikt. Heel eenvoudig. Je brengt de vagina balletjes één voor één in. Je kunt daarbij een beetje glijmiddel op het voorste balletje doen, maar zeker niet te veel, want dan is het lastiger om hem op zijn plaats te houden.

Experimenteer een beetje met de juiste plek. Wat geeft jou een prettig gevoel, waar stimuleert het jou het meest? Probeer ze eens lager in de vagina te dragen voor een zachtere sensatie, of probeer ze direct achter de g-spot te krijgen voor een wat heftigere opwinding.

Tijdens het vrijen zijn ze ook fijn om te dragen. Bijvoorbeeld als je partner je likt terwijl jij de ballen in je hebt..

Overdrijf niet. Hou de ballen zeker in het begin niet uren in. Als je ze voor het trainen van de bekenbodemspieren gebruikt is een half uurtje per dag al genoeg. Lees ook de gebruiksaanwijzing!

Training

Het belangrijkste is dat het onderste balletje bovenop de bekkenbodem spier ligt. De exacte afstand van de vaginale opening naar de bekkenbodem spier verschilt van vrouw tot vrouw, maar het balletje(s) moet worden geplaatst waar een tampon normaliter wordt geplaatst.

Als je de balletjes draagt tijdens je normale dagelijkse activiteiten (lopen, zwemmen, sporten, schoonmaken, boodschappen doen) versterkt je de bekkenbodemspieren. Lees ook het artikel over kegeloefeningen.

En hoe komen ze er weer uit?

Don’t worry. Ben Wa balletjes zonder touwtje of koord zijn vrij zwaar en blijven alleen op hun plek als je je spieren aanspant. Ze vallen ze er vanzelf uit als je je spieren voldoende ontspant. Als dat niet lukt dan kan een beetje persen helpen.

Bron: http://www.nbrplaza.com/ben-wa-balletjes-gebruik-ze/