Vaginaballetjes – een pikant verhaal – deel 1

Ik wilde je vertellen hoe het was op de fiets met vaginaballetjes in mijn vagina, nou ik kan het aan raden hoor. Had de vagina balletjes nog in toen ik lopend uit de stad in huis kwam en er erg nat van was geworden.

Ben naar boven gegaan om mijn natte slipje uit te trekken. Heb toen een kort rokje aan getrokken en wilde eerst nog een schoon slipje aan trekken, maar omdat die toch wel weer nat zou worden heb ik dat niet gedaan en ben zonder slip op de fiets gestapt. Het eerste stuk dat ik gefietst heb hield ik de benen netjes bij elkaar omdat ik bang was dat er bekenden uit de buurt mij zo zouden zien.

Na een tijdje gefietst te hebben sloeg ik een zandweg in omdat daar veel gaten in zitten en de vaginaballetjes werken alleen goed als ze bewegen.

Na ongeveer een tien minuten gefietst te hebben kwamen er vier jongens mij tegemoet op twee scooters en ik deed mijn benen iets verder uit elkaar zodat ze een goed uitzicht hadden. Het duurde dan ook niet lang of ik hoorde de scooters omdraaien en achter mij aan komen. Eerst keken ze naar mij en toen naar het touwtje tussen mijn benen. ze dachten eerst dat ik ongesteld was maar omdat ze het een geil gezicht vonden trokken ze zich er niets van aan. De oudste van de jongens was van mening dat een goede zeeman ook over de rode zee ging. Heb ze toen gezegd dat het geen tampon was maar dat ik love balls tussen mijn benen had gestopt omdat je daar het ene na het andere orgasme van krijgt tijdens het lopen en fietsen.

Op de vraag hoeveel ik er nu al had gehad heb ik ze verteld dat ik er nu een had en dat ik zo geil was dat ik ze alle vier graag zou inruilen voor mijn geisha ballen. Ze zetten direct de scooters aan de kant en ik stapte ook van mijn fiets af.
De jongens keken me een beetje vertwijfeld aan maar na een kleine aanmoediging gingen dan toch de broeken uit. Waar ik stiekem op gehoopt had gebeurde nu in werkelijkheid, ik werd namelijk hard aan gepakt en met de riemen en broekspijpen aan een boom gebonden……