Vaginaballetjes – een pikant verhaal – deel 2

Daar stond ik dan met de armen op de rug en de benen uit elkaar en het geil wat tussen mijn benen drupt aan een boom gebonden. De vier jongens gingen voor me staan en een van hen ging op de hurken zitten om mij zo te likken. Na de smaak te hebben geproefd liet hij de anderen ook even met mij spelen. De laatste van de vier trok met zijn tanden langzaam de vaginaballetjes uit mij. Ik kreeg hier een orgasme van, zo had ik er al lang geen meer gehad en ik werd al geiler.

De jongens hadden in de gaten dat als ik niets kon doen en zo machteloos aan die boom stond, er alleen maar geiler van werd. Omdat ik gebukt stond met mijn kont achteruit maakte de andere jongen er gebruik van en nam mij op zijn hondjes. Hij stootte zo hard dat ik de pik van de jongen die ik stond te pijpen achter in mijn keel had zitten en er bijna in stikte.

Plots voelde ik een duim op mijn anus en die werd er heel langzaam in gedrukt. Eerst een klein stukje maar toen verder, hij nam wat van het geil dat als glijmiddel moest dienen. Na mij anaal zo opgerekt te hebben, moest ik op de pik van een van de jongens die op de grond lag gaan zitten, maar natuurlijk niet met mijn vagina. Nee, ik moest in mijn anus worden genomen. Ging er voorzichtig op zitten en liet mij heel langzaam over zijn eikel zakken, toen die er helemaal in zat ging ik al wippend steeds iets verder tot ik hem tot aan zijn ballen in mij had zitten ik werd achterover gedrukt met mijn rug op zijn borst. De tweede jongen kwam nu boven op mij en stak zijn staaf diep in mij, de andere twee stonden zich voor ons af te trekken. Een van hen stond op het punt klaar te komen en ging op zijn knie voor mij zitten en ik nam zijn penis in mijn mond en ik voelde hem al kloppen. De eerste straal kreeg ik achter in mijn keel en ik slikte zo veel als ik kon door maar het lukte niet allemaal.

Uitgeput liet de jongen zich van mij af vallen. Dit alles was in nog geen uur gebeurd en de jongens trokken snel hun kleren aan en bedankten mij voor de geile neuk partij, sprongen op de scooters en reden weer verder. Ik heb mijn rokje weer aan getrokken en de vaginaballetje weer tussen mijn benen gestopt en ben ook weer op de fiets gestapt om weer naar huis te gaan.

Toen ik thuis dit allemaal aan mijn man had verteld was hij er zo geil van geworden dat hij mij onder de douche nog een keer in mijn kont en mijn vagina heeft genomen. Zo zie je maar dat die vaginaballetjes je echt meerdere orgasmes kunnen brengen.

Lees het hele verhaal op: http://www.opwindend.net/Sexverhaal_Hetero_174.html