keuze-vagina-balletjes

Welke Geisha balletjes moet ik kiezen?

Er zijn diverse (vele) soorten Geisha balletjes verkrijgbaar. Maar welke zijn geschikt voor jou? Er zijn balletjes in verschillende soorten, maten en kleuren, voor beginners en gevorderden. Sommige zijn meer geschikt als voorspel gebruiken, andere misschien voor tijdens het vrijen. Bij andere ligt de nadruk op de gezondheidsredenen.

Ben Wa ballen inhouden is moeilijker naarmate de balletjes kleiner en zwaarder zijn. Dus hoe groter en hoe lichter de balletjes, hoe makkelijker ze in te houden en te dragen zijn. Grotere ballen hebben als bijkomend voordeel dat je ze beter voelt zitten en bewegen, en dat ze daardoor als opwindender worden ervaren.

Beginner, of net bevallen?

Als je de balletjes voornamelijk wilt gebruiken om je bekkenbodem te trainen, dan kun je het beste kiezen voor grotere, wat lichtere ballen. Die zijn uitermate geschikt voor vrouwen die na hun zwangerschap oefeningen willen doen, of 50-plus dames die last hebben van beginnende incontinentie.

Gebruik in dit geval balletjes aan een touwtje. Deze balletjes zijn makkelijker in te brengen en te verwijderen, en zijn vaak lichter dan de balletjes zonder koord. Onze tip: de  Luna Beads Noir (ook met één bal te gebruiken), de Stella 1 of de smartball die wordt aanbevolen door verloskundigen.

(Tikkie) gevorderd?

Zwaardere ballen zijn moeilijker in te houden en dus een goede keuze als je al wat sterkere spieren hebt. Kleine, zware balletjes zijn de ultieme uitdaging. Maar dat wil nog niet zeggen dat je moet gaan voor de allerkleinste balletjes. Kleine balletjes zijn namelijk wat minder goed te voelen en geven dus ook wat minder dat sensuele en opwindende gevoel. Onze suggestie: de Inner Goddes balletjes (groot en zwaar), de Luna Beads Noir (gemiddeld) en de smartballs(gemiddeld).

 

Als je echt aan de slag wilt met het trainen van je bekkenbodemspieren dan kun je beter kiezen voor een trainingset Zilver, Goud of Glas.  Ook een prima keuze: de LELO Luna Mini Beads Set of Stella Trio.

ben waExtra stimulans

Als het je te doen is om de sexuele prikkeling, dan kun je ook kiezen voor vagina balletjes met wat extra’s. Zo zijn er balletjes met ingebouwde vibratie of met een geribbeld oppervlak. Let wel op dat je geen balletjes koopt die van jelly materiaal zijn gemaakt. Hierin zitten weekmakers die serieus slecht voor je zijn. Lees anders ook dit even.

Ook zijn er kleinere balletjes (vaak meer dan twee) aan een koordje. Die zijn bedoeld voor anaal gebruik. Deze hebben een andere werking. Ze hebben meestal geen contragewichtje en zijn ook niet bedoeld om te trainen. Bij anale balletjes gaat het om het plezier van het inbrengen en er uit halen.

Bron: http://www.nbrplaza.com/ben-wa-balletjes-gebruik-ze/